Secretele ascunse ale aspiratoarelor

Dezvaluiri

Demascam in ceea ce urmeaza ce fac aspiratoarele pentru sanatatea noastra, ce companiile producatoare stiu deja, dar profiturile sunt prea atragatoare.
Informatia este putere

Rulează videoul

Ce-i cu mirosul asta?

Il ignori pana cand nu-l mai suporti. Atunci iti cumperi un aspirator nou

Dupa utilizare, aspiratorul tau trece printr-o transformare, o data pus deoparte

Aspiratorul se raceste. Condensarea incepe sa se formeze in furtun si zonele de pasaj ascunse adanc in interior. Si in acest mediu intunecat si umed, sporii de mucegai, germenii si virusii vor continua sa creasca si sa se inmulteasca.

CAND REXAIR a intrat in casele oamenilor in 1936, aspiratoarele cu saci si filtre au devenit ineficiente. Asta a fost acum mai bine de 85 de ani. Chiar daca ai auzit mai tarziu de Rainbow, ne bucuram ca ne-ai gasit.

Aspiratoarele cu saci si filtre imprastie praf, se infunda miros urat si nu mai functioneaza. Cateva saptamani mai tarziu, vei schimba sacul sau vei goli cuva in incercarea de a recastiga in eficacitate, si vei contina sa repeti acest lucru. Este posibil sa schimbi si filtrul, daca iti mai aduci aminte de acest lucru.

In cazul in care ai un aspirator scump care are un sac exterior, cat de des il schimbi ? poate o data pe an… dar il folosesti sa aduni cele mai toxice bacterii – cele mai fine paticule trec prin acel sac extrem de scump.

Incepi sa iti formezi o imagine de ansamblu ?

Aspiratoarele pe care tu si familia ta, vecinii si prietenii le folositi, devin vase Petri – incubatoare de microbi. Ele « filtreza » aerul, pe care il respiri prin mizeria care se afla in acest loc intunecat, umed si incalzit. Suna distractiv, nu ?

Fii informat

Expunerea aerului la praful toxic din aspirator

Praful contine resturi toxice. Este posibil acest lucru ? Te-ai putea intreba.
Praful este absorbant si consta in suma tuturor substantelor chimice, aerosolilor sporilor de mucegai, bacteriilor germenilor, acarienilor, fecalelor lor si corpurilor lor descompuse… care devin o mare parte din ceea ce respiram in plamanii nostri, efectiv zilnic. Apoi, aspiratorul tau il aduna si il depoziteaza in cuva de plastic sau sac, la fel ca un incubator de microbi.

Cand ne punem aspiratoarul deoparte si pe masura ce se raceste, formeaza condens in interiorul sau. Acest mediu intunecat si umed este terenul de reproducere pentru toate cele mentionate mai sus si ele se inmulteasc. Nu conteaza daca este tesut sau hartie sau plastic … este boala si este in casa ta… si te asteapta sa iei din nou aspiratorul si sa treci aerul pe care il respiri prin el si prin acele zone murdare din interior, astfel incat sa poata veni inapoi in aerul ambiental.

Unii oameni au reactii adverse la acest aer toxic din interiorul casele noastre si la locul lor de munca, mai repede decat altii. Dar sa nu crezi ca esti imun la chestiile astea. Era misto sa fumezi tigari, pana cand oamenii au inceput sa moara din cauza substantelor chimice din plamani care le-au intrat in corp si i-au imbolnavit.

Implicatiile expunerii umane

Continutul microbian al aspiratoarelor si bioaerosolii emisi

Aspiratoarele colecteaza, cresc si se disperseaza eficient in interior: bacterii, spori de mucegai, forme de gaze, virusi, bacterii hemolitice si bacterii non-hemolitice… doar pentru a numi cateva dintre toxinele redistribuite de un aspirator.

Gene rezistente la antibiotice/ bacterii/ mucegaiuri
Aspiratoarele cresc exounerea la aer toxic în casele noastre

Cine ar fi stiut?
Mirosul este avertizare manei naturii

Continutul microbian al aspiratoarelor si bioaerosolii emisi

Din pacate, fiind credibil nu este intotdeauna un lucru bun … industria tutunului a fost credibila timp de multi ani. Este foarte asemanator in ideea in care, aspiratoarele acestea te expun la substante toxice cancirogene, gaze, substante chimice, fum si poluanti, care va vor,imbolnavi in mod implicit.

Studiile au aratat ca multe dintre aceste toxine pot fi gasite in casele noastre, chiar daca nu sunt fumatori. Acesti poluanti toxici calatoresc prin aer si ajung in casele noastre, inclusiv reziduuri de la acvibilitate vulcanica de la mii de km departare. (puteti sa cautati pe Google!)

Praful este un burete pentru bacterii si mirosuri. Odata ce praful ajunge in aer, poate calatori prin casele noastre ore in sir, inainte de a se depune. Lucru trist este ca ne putem obisnui cu mirosurile din casele noastre de la expunerea constanta la praful din aerul familiei noastre. Aceasta expunere la praf toxic cauzeaza si alte probleme… Cand respiram, particulele fine sunt prinse in fluxul de aer… ocolind sistemul de filtrare al corpului nostru, inclusiv ganglionii limfatici din gatul nostru… si ajunge sa intre direct in plamanii nostri. Odata ajunsi acolo, intra in sangele nostru, provocand ravagii in sistemul nostru imunitar.

Rainbow capteaza toate toxinele si nu redistribuie poluanti inapoi in casa ta, datorita capacitatii de filtrare a apei si a caracteristicilor sale unice si patentate. Mottoul lui Rainbow este « Praful umed nu zboara!»

Cu Rainbow, puteti opri cercul vicios al circulatiei prafului toxic in casele dvoastra. Prin utilizarea lui Rainbow in casele noastre, puteti experimenta aer proaspat, curat, ca dupa ploaie.

Speranta noastra este ca va veti bucura de mirosul proaspat si curat a lui Rainbow in casa dvoastra, astazi! 

Alege aria de interes pentru ca dealerul sa poata pregati prezentarea functie de nevoile tale in curatenie.